Diensten

Een artistiek universum: koop, huur, beleef kunst. Ontdek tentoonstellingen.

Voor de kunstliefhebber

Koop kunst

Laat je inspireren en vind unieke kunstwerken van diverse kunstenaars. Ontdek kunst die jouw ruimte verrijkt en een blijvende indruk achterlaat.

Huur kunst

Geef je ruimte een kunstzinnige touch met onze kunstverhuurservice. Of het nu voor een speciale gelegenheid is of om regelmatig van kunst te wisselen, alles is mogelijk.

Ervaar kunst

Beleef boeiende tentoonstellingen die een mix van kunstenaars en kunstvormen presenteren, van indrukwekkende houtsculpturen tot expressieve schilderijen en nog veel meer.

Voor de kunstenaar

Samenwerkingen

We streven ernaar om een platform te bieden waar kunstenaars hun unieke visie tot uiting kunnen brengen en hun werken kunnen delen met een breed publiek. Geïnteresseerd in het tentoonstellen van je werk of het verkopen van kunst? Neem gerust contact met ons op.

Vragen? Contacteer ons

Ons aanbod

Netwerkmogelijkheden
Je krijgt toegang tot ons uitgebreide netwerk van andere kunstenaars, galerijen, en kunstliefhebbers, wat kan leiden tot waardevolle samenwerkingen en kansen.

Professionele Inlijstingen
Onze inlijstingsservice van Lineair zorgt voor hoogwaardige, op maat gemaakte lijsten.

Geselecteerde wijnen
Tijdens exposities voorzien en serveren wij onze bezoekers hoogwaardige (mousserende) wijnen

Flexibele Samenwerking
We streven naar een flexibele samenwerking die is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Vlot bereikbare locatie
Goed bereikbaar, in de nabijheid van de Ninoofsesteenweg en E19 afrit. Op locatie is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Onze ruimte

Wij geloven dat kunst niet alleen gezien, maar ook beleefd moet worden. Onze tentoonstellingsruimte, ontworpen door Oskar Architecten, is dan ook gecreëerd om kunst op een unieke wijze te presenteren. Met oog voor detail en een doordachte indeling biedt onze ruimte een bijzonder decor waarin kunstwerken tot leven komen en mensen samenbrengt.

Contacteer ons

“Met oog voor detail en een doordachte indeling biedt onze ruimte een bijzonder decor waarin kunstwerken tot leven komen en mensen samenbrengt.”